tarieven

Elke hobby kost geld, daar ben ik van bewust. Maar om cursussen te kunnen volgen, apparatuur te kunnen aanschaffen en abonnementen zoals adobe, website en vakbladen vind ik een kleine vergoeding wel passend. Ik wil jou/jullie niet de prijs berekenen die een professioneel fotograaf zou rekenen maar ik hanteer de volgende tarieven

  1. Shoot op binnen of buiten lokatie €25,= per uur en elk volgend uur €12,50. (Inclusief 5 bewerkte foto’s op hoge resolutie).
  2. Shoot binnen met studiosetting (flitsers/backdrops) €75,= (4 uur). Houd rekening dat de echte shoot tijd dan ongeveer 2 uur is.. Die andere 2 uur is het opzetten/afbreken van de settings. (Inclusief 5 bewerkte foto’s op hoge resolutie).
  3. Minishoot (15-20 min) €15,= (Inclusief 2 bewerkte foto’s in hoge resolutie)
  4. Elke volgende bewerkte foto op hoge resolutie €1,50
  5. Reiskosten binnen postcodegebied 82xx gratis. Alles boven de 25 km €0,35 per km.
  6. TFP (Time For Portfolio) shoots GRATIS. Mail mij met je ideetjes. Hierbij geef jij toestemming om de foto’s voor jouw en mijn portfolio te gebruiken.
  7. TRY-OUT shoot. Je betaalt €1,50 per foto die jij wil hebben. Neem je niets, dan kost het niets. De foto’s die jij afneemt mag ik voor portfolio gebruiken. De rest gaat in de prullenbak.
Follow me: