tarieven

Elke hobby kost geld, daar ben ik van bewust. Maar om cursussen te kunnen volgen, apparatuur te kunnen aanschaffen en abonnementen zoals adobe, website en vakbladen vind ik een kleine vergoeding wel passend. Ik wil jou/jullie niet de prijs berekenen die een professioneel fotograaf zou rekenen. Ik ben geen ondernemer en kan dus geen factuur maken. Je krijgt natuurlijk wel een kwitantie van een betaalde shoot,

Tarieven per 01-01-2024

Shootoptie:

  1. Shoot op binnen of buiten locatie €37,50,= per uur en elk volgend uur €17,50,=. Inclusief 5 foto’s in hoge resolutie (Nabewerking = 1,5 x shoottijd €15,=/uur, Keuze uit online gallerij)
  2. Shoot op locatie met studiosetting (flitsers/backdrop) €275,= (4 uur). Houd rekening dat de echte shoottijd dan ongeveer 2,5 tot 3 uur is. Het andere uur is het opzetten/afbreken van de setting, andere outfits etc. (Prijs is inclusief nabewerking en online gallerij en 5 foto’s in hoge resolutie)
  3. Minishoot (15-20 min) €35,= (Inclusief 2 bewerkte foto’s in hoge resolutie, nabewerking en keuze online gallerij)
  4. Wedding/evenementen €125,= per uur (inclusief alle gelukte foto’s)(Nabewerking = 1,5 x shoottijd €20,=/uur)
  5. TRY-OUT met publicatie. Je betaalt €3,50 per foto die jij wil hebben. Neem je niets, dan kost het niets. De foto’s die jij afneemt mag ik voor portfolio gebruiken. De rest gaat in de prullenbak.
  6. TRY-OUT zonder publicatie. Je betaalt €7,50 per foto die jij wil hebben. Neem je niets, dan kost het niets. De foto’s die jij afneemt zijn alleen voor jou prive.
  7. TFP (Time For Portfolio) shoots GRATIS. Mail mij met je ideetjes. Hierbij geef jij toestemming om de foto’s voor jouw en mijn portfolio te gebruiken. Hierbij maken we gebruik van het TFP contract.
  8. Reiskosten binnen postcodegebied 82xx gratis. Alles boven de 25 km €0,40 per km.
Follow me: