tarieven

Elke hobby kost geld, daar ben ik van bewust. Maar om cursussen te kunnen volgen, apparatuur te kunnen aanschaffen en abonnementen zoals adobe, website en vakbladen vind ik een kleine vergoeding wel passend. Ik wil jou/jullie niet de prijs berekenen die een professioneel fotograaf zou rekenen. Ik ben geen ondernemer en kan dus geen factuur maken. Je krijgt natuurlijk wel een kwitantie van een betaalde shoot,

Tarieven per 01-01-2023

  1. Shoot op binnen of buiten locatie €40,= per uur en elk volgend uur €15,=. (Inclusief 5 bewerkte foto’s in hoge resolutie).
  2. Shoot binnen met studiosetting (flitsers/backdrop) €135,= (4 uur). Houd rekening dat de echte shoottijd dan ongeveer 2,5 tot 3 uur is. Het andere uur is het opzetten/afbreken van de setting, andere outfits etc. (Inclusief 5 bewerkte foto’s in hoge resolutie).
  3. Minishoot (15-20 min) €25,= (Inclusief 2 bewerkte foto’s in hoge resolutie)
  4. Elke volgende bewerkte foto in hoge resolutie €2,00
  5. Wedding/evenementen €125,= per uur (inclusief alle gelukte foto’s)
  6. TRY-OUT shoot. Je betaalt €2,50 per foto die jij wil hebben. Neem je niets, dan kost het niets. De foto’s die jij afneemt mag ik voor portfolio gebruiken. De rest gaat in de prullenbak.
  7. TFP (Time For Portfolio) shoots GRATIS. Mail mij met je ideetjes. Hierbij geef jij toestemming om de foto’s voor jouw en mijn portfolio te gebruiken. Hierbij maken we gebruik van het TFP contract.
  8. Reiskosten binnen postcodegebied 82xx gratis. Alles boven de 25 km €0,40 per km.
Follow me: