Low-Key fotoshoot in thuisstudio

Geplaatst op

Elk half jaar maak ik een foto van onze hond Floki. In de huiskamer maak ik dan een studio setting. Meestal gebruik ik een grijs achtergrond, gezien ik die in de nabewerking makkelijker kan aanpassen. Dit keer ging ik echt voor meer low-key en heb een zwart achtergrond gebruikt. In totaal heb ik 4 studio lampen en 2 kleinere. Maar die gebruik ik eigenlijk nooit. Met de Low-Key heb ik er hooguit 2 gebruikt. Wel handig om ze allemaal bij de hand te hebben zodat je de softboxen en snoots makkelijker kunt wisselen.

Omdat toch de setting al stond deed ik een oproepje op facebook. 3 vriendinnen en mijn vrouw Kitty wilde ook wel poseren. Dus gelijk mooi om wat te oefenen met de opstellingen.

Hierbij wat foto’s uit de shoot.

Met dank aan de modellen. Daniella met Jake, Daphne, Gerie en Kitty. En niet te vergeten mijn kanjer van een Rottweiler Floki

20230326-CJK_0002

Afbeelding 1 van 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *