Models and Brand

Geplaatst op

In december 2023 werd ik uitgenodigd als gastfotograaf bij Models and Brand in Almere. Zij hebben het voormalige BDF gebouw omgebouwd tot fotostudio. Ik was in de veronderstelling dat wij deze modellen mochten fotograferen in een studiosetting. Helaas bleek dat niet waar. Een fotograaf fotografeerde hen in opdracht en ik, samen met nog 3 andere gastfotografen, mochten de modellen tussen zijn shoots door fotograferen. Maar niet in de studiosetting. Dus alles daarbuiten. Super slecht licht natuurlijk. Desalnietemin vind ik dat deze mensen ook recht hebben op een plekje op mijn site. Zij hebben nartuurlijk deze foto’s al ontvangen.

Niet mijn beste werk maar gezien de omstandigheden toch nog netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *