Poedershoot Nieuw Vennep

Geplaatst op

Op 8 mei had ik een workshop geboekt bij Marcello Geerts. Hij heeft ook de kandidaten in het perfecte plaatje geholpen om een mooie poedershoot te maken. Ik vond dat zeer interessant en wilde dit ook eens doen. Toen ik zag dat hij deze workshop ook deed in de buitenlucht leek mij dat nog mooier. Een combinatie van bestaand licht en flitslicht en natuurlijk een model.

Nu heb ik al eerder een shoot gedaan met Isabella. Zij was mijn gothic model en mijn succabus. Dus ik wilde haar er bij. Even gemaild met Marcello en dat was geen probleem. Behalve Isabella was het prachtige model Gina en model Rene aanwezig. Ik ben benieuwd wat jullie van deze serie vinden.

20240508-CJK_3822

Afbeelding 1 van 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *